Spor
  • 12.12.2018 11:11

Cimbom Origi'nin peşini bırakmıyor

Bafetimbi Gomis’in satışından sonra forvet bölgesinde sıkıntı yaşayan Galatasaray, Liverpool’un golcüsü Origi için girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, Belçikalı yıldızı göndermek istemeyen Ada ekibine karşı ısrarını sürdürerek, devre arasında bir teklif daha götürecek.

Bu sezon Liverpool formasıyla üç maça çıkan Origi, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Devre arasında forvet transfer etmek için kolları sıvayan Galatasaray’a kötü haber geldi. Bafetimbi Gomis’in ayrılışının ardından forvet bölgesinde eksik kalan sarı kırmızılı ekip, ara transfer dönemiyle birlikte sorunlarını çözme niyetinde. Birçok isimle görüşen sarı-kırmızılılar, Liverpool forması giyen Divock Origi’yi listesine almıştı. Ancak Belçikalı yıldızdan kötü haber geldi. Liverpool, Origi’nin Ada dışına çıkmasına sıcak bakmıyor! ESPN’in haberine göre Galatasaray’ın Origi için yaptığı kiralama teklifi Liverpool tarafından reddedildi. Kırmızılar’ın Origi’nin Ada dışında bir ligde forma giymesine sıcak bakmadığı bildirildi.

GALATASARAY VAZGEÇMEYECEK

Ancak Galatasaray, bu transferden kesin olarak vazgeçmiş değil. Eğer 23 yaşındaki oyuncuya talip çıkmazsa son bir kez daha İngiliz ekibine teklif götürülecek ve transfer sonlandırılmaya çalışılacak. Origi, Everton’la oynanan derbi maçın 90+7. dakikasında attığı golle galibiyeti getiren isim olmuştu. Bu sezon Liverpool formasıyla üç maça çıkan Origi, toplam 83 dakikada 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Cengiz’den Kasapoğlu’na ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’i makamında kabul etti. Bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Kabulün ardından Cengiz, Bakan Kasapoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu 34 numaralı Galatasaray forması hediye

Mustafa Fidan Yeni Şafak

Güncellenme Tarihi : 12.12.2018 11:12

İLGİLİ HABERLER