Spor
  • 30.9.2015 15:54

Denayer'e özel görev

Verilen bu raporda Astana'nın 10 numarası ve sol kanatta oynayan Foxi Kethevoamaismi ön plana çıkarıldı. 29 yaşındaki Orta Afrikalı oyuncunun takımın hücum ve asistyükününü çektiği dile getirildi. Bu oyuncunun iyi marke edilmesi durumunda iseAstana'nın hücum gücünün yarısından çoğunun durdurulmuş olacağı da ifade edildi.Galatasaray'ın sağ bekinde Jason Denayer oynayacak. Belçikalı isme, hızlı ve güçlüolan 20 yaşındaki oyuncuya Foxi'yi kitleme görevi verildi.

HAMZAOĞLU HÜCUMA DESTEK BEKLİYOR

Hamzaoğlu, oyuncusundan hücuma destek vermesini de bekliyor. 29 yaşındaki Foxi geçtiğimiz sezon 32 resmimaçta 6 gol, 17 asistlik performans sergiledi. Orta Afrikalı futbolcu bu sezon ise 7müsabakada 1 asist yaptı.

NOT: Asıl mevkisi stoper olan Denayer. Galatasaray'da ilk kez Atletico Madridmaçının ikinci yarısında sağ bekte görev almıştı. 20 yaşındaki oyuncu ligde Trabzonve Gaziantep maçlarında da sağ bekte oynadı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu butercihi ile ilgili "Denayer defansif bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde oradaoynatmak istedik. Şampiyonlar Ligi'nde daha defansif maçlarımız olacağı içinDenayer'i oraya monte etmek istiyoruz" demişti.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:09

İLGİLİ HABERLER