Spor
  • 15.3.2012 04:13

Derbinin biletleri karaborsada!..

Ortadan kaybolan biletlerle ilgili korkunç iddialar var.
Derbi bileti temin edemeyen taraftarlardan çifte suçlama... Biletlerin piyasaya çıkmadan el altından satıldığı ve bazı kongre üyelerinin karaborsa yöntemine başvurduğu iddia edildi.

Kongre üyeleri, Taraftar Kart ve faturalı Fenercell hattı sahipleri için satışa çıkan biletlerin kısa sürede tükenmesi, Sarı-Lacivertli taraftarları isyan ettirrdi. Fenerbahçeliler, bilet satışını gerçekleştiren Biletix’in yetkililerinden, bilet alanların isimlerinin açıklanmasını istiyor. Satışa çıkan biletler ise daha şimdiden karaborsaya düştü, bedelleri ise gerçek fiyatlarının 10 katına kadar çıkmış durumda. Fenerbahçe yöneticileri de yaşananlar karşısında çözüm üretmeye çalışıyor. Asbaşkan Murat Özaydınlı, Twitter üzerinden kendisine yöneltilen şikayetlere yetişebildiği ölçüde cevap vermeye çalıştı. Özaydınlı, bir taraftarın, kendisine yönelttiği, “Başkanım, aldıkları biletleri karaborsa yapan kongre üyeleri var. Lütfen onları belgeleyip kulübümüzden ihraç edin” önerisine, “Tespit etmeye çalışıyoruz” karşılığını verdi.

Mesai başlamadan tükendi

Bu arada, Biletix gişelerinin mesaiye başladığı sabah saatlerinde, derbi biletlerinin durumunun, bilgisayar ekranlarına ‘tükendi’ olarak yansıdığı öne sürüldü. Hâl böyle olunca, Sarı-Lacivertli taraftarlar da, “Mesai saati başlamadan, biletler nasıl tükenir!” diyerek yakarışta bulundu.


"Organize işler bunlar"

Satışa çıktıktan çok kısa bir süre sonra tükenen derbi biletleri sosyal medyada da günün konusuydu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da, gün boyunca en çok konuşulan konular arasında ilk üç sıradan inmeyen biletler için bazı taraftarlar şu ilginç mesajları yazdı:

* Kongre üyeleri bilet almadı. Taraftar kartı olanlar almadı. Fenercell hattı olanlar bilet alamadı. Nerede bu biletler?

* Bir bakmışsın yanındaki çubukluyu çıkartmış, altında parçalı forma. Olur mu demeyin... Böyle bilet skandalı oluyorsa bu da olur!

* 3-5 biletin karaborsaya düşmesine alışığız ama 15 bin bilet... Organize işler bunlar.

* Kart al, aldım... Kombine al, aldım... Forma al, aldım... Hat al, aldım... Bilet de alabilir miyim? Olmaz.

* Millet kuyruğa giriyor, ama her nedense parasıyla bilet alamıyor... İlginç, çok ilginç!

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:32

İLGİLİ HABERLER