Spor
  • 16.10.2016 19:44

Dev maçın tarihi belli oldu

Anthony Joshua ile Wladimir Klitschko maç tarihi belli oldu. İki dev boksör aralık ayında karşı karşıya gelecekler.

Tyson Fury’nin, Wladimir Klitschko (Kliçko) karşısına çıkamamasının ardından gözler daha büyük bir müsabakaya çevrilmişti. Son dönemlerin idol ismi Anthony Joshua ile Wladimir Kliçko’nun ringe çıkacağı tarih belli oldu. İki boksör 10 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecekler.

Müsabaka The Manchester Arena ya da Principality Stadium’da yuapılacak. O2 Arena’da o tarih için konserlerin ayarlandığı belirtiliyor. Londra Olimpiyatları’nda altın madalya aldıktan sonra profesyonel olan Anthony Joshua, 2013 yılından bu yana yenilgi almadı. 26 yaşındaki Joshua ve 40’lık Kliçko 30 milyon pound bedelindeki şampiyonluk için dövüşecekler.

Tüm zamanlarda ağırsıklet şampiyonluğunu en fazla süre elinde bulunduran sporcu olan Ukraynalı Kliçko ise Fury karşısında kaybettiği itibarını geri kazanmak için sahneye çıkacak. Kliçko’nun son karşılaştığı İngiliz David Haye, Joshua’ya destek veriyor.

Klitschko’ya kaybeden Haye, “Joshua en iyi zamanlarını yaşıyor. Klitschko ringe her zaman hazır ve zinde çıkacak bir görüntüde ama eski formunda değil. Joshua çok taze ve genç, azimli. Klitschko ise yaşlı” diye konuştu.

AMKSPOR

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 19:45

İLGİLİ HABERLER