Spor
  • 23.8.2016 00:23

Diarra gelince Ryan Donk yollanacak

Galatasaray'da Lassana Diarra transferi olursa, Ryan Donk gidecek

Transfer döneminin son günleri yaklaşırken, Galatasaray'da hareketlilik devam ediyor. Marsilyalı Lassana Diarra transferinin gerçekleşmesi durumunda Ryan Donk'la kesinlikle yolların ayrılacağı öğrenildi.

Lassana Diarra'yı ısrarla isteyen Galatasaray'da Ryan Donk'un bileti kesilmek üzere...

Tolga Ciğerci'nin performansından memnun olan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink yedek kulübesinde alternatif olarak Hamit Altıntop'u düşünüyor.

Ryan Donk'un maliyetinden kurtulmak isteyen Galatasaray yönetimi de Hollandalı oyuncuyu eski kulübü Kasımpaşa'ya kiralamak için görüşmelere başladı. (Hürriyet)

'Alo, Didier, ben Lass Diarra!'

Chelsea’de beraber forma giydiği Drogba’yı arayan Lassana Diarra, Fildişi Sahilli efsane golcüye Galatasaray’ı sordu. Drogba’nın yanıtı netti: “Hiç düşünme, git!”

Real Madrid'de Sneijder ile forma giyen Lassana Diarra, Hollandalı yıldızla aynı dönemde Galatasaray'a transfer olan eski takım arkadaşı Drogba'yı aradı ve Galatasaray'a transferi için danıştı. Chelsea'de birlikte forma giydikleri dönemden bu yana dostlukları devam eden ikiliden Drogba'nın Diarra'ya sarı-kırmızılı kulübe gitmesini tavsiye ettiği öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 23.8.2016 00:27

İLGİLİ HABERLER