Spor
  • 25.8.2016 00:47

Dick Advocaat : Yönetimden 1-2 transfer daha istiyorum

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Grasshoppers maçı öncesi mikrofon karşısına geçen Dick Advocaat, 1-2 transfere daha ihtiyaçları olduğunu ve bunun üzerine çalıştıklarını vurguladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Grasshoppers ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi play-off rövanş maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Rakipleri karşısında dikkatli olmalarını gerektiğini söyleyen Hollandalı teknik adam, kadro derinliğini artırmak için başkan Aziz Yıldırım ile görüştüklerini ve 1-2 oyuncu almaya çalıştıklarını dile getirdi.

Advocaat, “Çok ciddiye almamız gereken bir tur söz konusu. Celtic 5-2 kazanmıştı ama dün geceki maçta tur eşit bir konuma geliyordu. İlk maçta oynadığımız oyundan memnun kalmamıştım açıkçası. Belki size ilginç gelecek ama ligde oynadığımız maçta daha coşkulu ve arzulu bir takım gördüm.” diye konuştu.

Aziz Yıldırım ile yapığı durum değerlendirmesi hakkında bilgi veren 68 yaşındaki teknik adam, “Başkanımızla görüştük. 1-2 oyuncuya ihtiyacımız var. Daha dengeli bir kadromuzun olabilmesi için buna ihtiyacımız var. Bunula ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Umarım bununla ilgili bir aşama kaydedeceğiz. Başkanla iyi bir görüşlme gerçekleştirdik. Takımımızla ilgili, maçlarla ilgili konuştuk. O konuya coşkulu bir şekilde yaklaştı. Nasıl bir oyun seviyorum, nasıl bir takım istediğimi anlattım. O da bunlara katıldı. Tüm iyi oyuncularla ilgileniyoruz.” ifadelerini kullandı.

MEHMET TOPAL: “REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topal ise ilk maçtaki skora aldırmadan oynamaları gerektiğini belirtti. Topal, rehavete yer olmadığını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın başarılı futbolcusu Mehmet Topal , ilk maçta avantaj elde ettiklerini belirterek, “Ancak rakiple kendi sahasında oynayacağız. Rehavete kapılırsak, buradan canımız yanmış bir şekilde ayrılabiliriz. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

Medipol Başakşehir maçında gördüğü kırmızı kartla ilgili bir soru üzerine Topal, “Benim için üzücü bir pozisyondu. Allah korusun Cengiz’in kötü bir sakatlık yaşamasına sebep olabilirdim. Topa dokunmak istedim ancak kötü bir müdahale oldu. Ayağım Cengiz’in kaval kemiğine geldi. Umarım bir daha böyle pozisyonlar yaşamayız” sözlerini sarf etti.

Güncellenme Tarihi : 25.8.2016 00:31

İLGİLİ HABERLER