Spor
  • 13.2.2016 01:03

Dilmen açıkladı, 'İngiltere'den teklif var'

NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol adlı programda konuşan Dilmen, devre arasındaki yayında şu ifadeleri kullandı:

“Mucize olmazsa maç dönmez. Bu maç 6’ya kadar da gidebilir. Fenerbahçe’nin geniş bir kadrosu var. Kasımpaşa’nın tüm oyun düzeni bozulmuş. Belki Fenerbahçe’nin genelde gol sayısı fazla değil ama 36 haftadır her maçta gol atmış. İlk yarının sonundaki pozisyon ise net penaltı, karar doğru.”

“Fenerbahçe’de hem Mehmet Topal, hem de Josef de Souza önemli eksikler ama Ozan Tufan o bölgede maçın öne çıkan ismiydi. Kadlec tercihi çok enteresan. Bana o bölge için 3 isim sorsan Kadlec demezdim. Hocanın kararı tartışılır ama sonuçta haklı çıktı. Belki de Kadlec sayesinde Ozan ve Diego’nun performansı arttı.”

“SAHANIN EN İYİSİ GÖKHAN”

Türk futbolunun efsane ismi, Sarı-Lacivertliler’in 3-1’lik galibiyetiyle noktalanan müsabaka sonrasındaki yayında ise şöyle konuştu:

“Kasımpaşa, Fenerbahçe gibi geniş kadroya sahip değil. Sakat ve cezalı birçok oyuncusu olunca sorun yaşadılar. Dakika 70’teki 3 değişikliğin sebebi Salı günü oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için hazırlıktı. Maç 11’e 10 oynanırken 3 değişiklik normal gözüktü ama başka şartlarda bunun için erken derdim.”

“Gökhan Gönül gibi tecrübeli bir oyuncu Fenerbahçe’nin yediği gol pozisyonunda öyle bir risk almamalıydı. Sahanın en iyi oyuncusu kesinlikle Gökhan’dı. Açıkçası Fenerbahçe’de kötü isim yoktu. Fakat Nani çok kopuk oynuyor. Daha iyi olması lazım.”

İNGİLTERE’DEN TEKLİF VAR

Öte yandan A Milli Takım’ın İngiltere’den hazırlık maçı teklifi aldığını belirten Rıdvan Dilmen, “22 Mayıs’ta Wembley’de maç yapmamız için teklifte bulundular” ifadelerini kullandı.

Dilmen, İngiltere’nin bu teklifine Türkiye’nin verdiği cevap konusunda ise herhangi bir yorum yapmadı. A Milli Takım daha önce, 24 Mart’ta İsveç, 29 Mart’ta da Avusturya ile bir hazırlık maçı yapacağını açıklamıştı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER