Spor
  • 23.4.2017 13:46

Dursun Özbek: Fenerbahçe yönetimine su bile yok

Dursun Özbek, Kadıköy'deki derbilerde G.Saray yönetime su bile ikram etmeyen F.Bahçeli idarecilere aynı şekilde cevap verme kararı aldı.

Galatasaray Yönetimi, Kadıköy’de kendilerine yapılanları unutmadı, bugün Türk Telekom Arena’da da aynı tavırları uygulama kararı aldı.

F.BAHÇE YÖNETİMİ KARŞILANMAYACAK

Son iki sezondur Şükrü Saracoğlu’ndaki davranışları içlerine sindiremeyen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe Yönetimi’ni karşılamayacak.

SU BİLE İKRAM ETMEDİLER

Önceki sezon Kadıköy’de iyi ağırlanmayan, hatta su bile ikram edilmeyen sarı-kırmızılar, buna karşın ezeli rakip yöneticilerini geçen sezon TT Arena’da kapıda karşılamış, yakından ilgilenmişlerdi.

PERSONEL KARŞILAMIŞTI

Buna rağmen Ülker Stadı’nda bu yıl da benzer bir tavır görüldü. Ligin ilk yarısında Kadıköy’deki mücadelede yine karşılama krizi yaşanmış ve sarı-kırmızılı yönetimi Fenerbahçeli idareciler yerine bir personel karşılamıştı.

Bunun sonrasında da sarı-lacivertli cephede Galatasaraylı idarecilerle ilgilenen kimse olmamıştı.

KISASA KISAS

İşte bu durum Galatasaray cephesinin içine dert oldu. Bundan dolayı sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe’nin kendilerine karşı sergilediği tavrın bir benzerini uygulama kararı aldı.

DURSUN ÖZBEK'İN CEZASI BİTTİ

Böylece Galatasaraylılar ne karşılama sırasında ne de maç boyunca ezeli rakipleriyle bir araya gelmemeye özen gösterecek. Diğer taraftan 45 günlük hak mahrumiyeti cezası 14 Nisan’da biten Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bugün Türk Telekom Arena’daki yerini alacak.

Güncellenme Tarihi : 23.4.2017 13:54

İLGİLİ HABERLER