Spor
  • 10.4.2015 21:15

Dursun Özbek'in ilk transfer bombası

23 Mayıs’ta yeni başkanını seçecek olan Galatasaray’da, şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler arasında en iddialısı Dursun Özbek gibi görünüyor. Hem şu an başkan yardımcısı olarak görev yaptığı mevcut yönetimin hem de eski başkan Ünal Aysal’ın desteğini arkasına alan Özbek, şimdilik Adnan Öztürk, Turgay Kıran, Mustafa Cengiz ve Mehmet Helvacı gibi isimlerle gireceği yarışta bir adım önde. Çok güçlü bir liste kurmaya hazırlanan Özbek’in planı da az çok belli.

Önce kupa kaldırabilir

Dursun Özbek ilk iş olarak tüm branşlardaki sporcu alacaklarını ödeyecek. Her fırsatta Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın varlığının takım üzerindeki olumlu etkisinden bahseden Özbek, bu ikiliyi yanına çekmeye çalışıyor. Ligin son maçından 1 hafta önce gerçekleşecek seçimle birlikte, Özbek’in göreve gelir gelmez şampiyonluk kupası kaldırma ihtimali bulunuyor. Bu nedenle Özbek’in futbol şubesinde çok seçici olması bekleniyo

Futbol takımında istikrardan yana olan Dursun Özbek, çalışmalarından son derece memnun olduğu Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmeyi düşünüyor. Transfer haritasını da Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda çizecek olan Özbek’in ilk takviyesi büyük ihtimalle Fernandao olacak. Brezilyalı golcünün yanı sıra savunmaya yapılacak takviyeler için de Hamza hoca ile görüş alış verişi yapılacak.

Bugün açıklama yapacak

Kendisini başkanlığa hazırlayan Dursun Özbek, seçildikten sonra sıkıntı yaşamamak amacıyla şimdiden sporcularla vakit geçirmeye çalışıyor. Öte yandan Özbek’in bugün GSTV’ye bir röportaj vererek, adaylığı hakkında detaylı bilgiler aktaracağı bildirildi.

KAYNAK: Fanatik

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:06

İLGİLİ HABERLER