Spor
  • 18.12.2015 23:30

Dursun Özbek’ten transfer açıklaması

Özbek, taraftarların kendisine yönelik tepkilerine ilişkin ise, “Galatasaray ligde çıtayı yükselten bir takım. Son 4 senede 3 kere şampiyon olmuş, 4. yıldızı takmış. Taraftarlarımıza hak veriyorum” yorumunu yaptı.

1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği’nin yılbaşı balosu Çırağan Palace Kempinski’de gerçekleştirildi. Balo öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “2015 gayet güzel geçti. 3 kupa, 4. yıldız hepsi bu dönemde geldi. Ara transfere giriyoruz. Taraftarlarımıza buradan mesaj vermek istiyorum. Mustafa Hocam, ekibimiz hem scout ekibi hem de yönetimimiz ciddi bir çalışma içindeyiz. Eksiklerimizi biliyoruz. Ara transferde bunları gidermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlar bambaşka bir Galatasaray izleyecekler ikinci dönemde” dedi.

“İKİNCİ YARI BAMBAŞKA BİR GALATASARAY VAR”

’UEFA kriterleri transfere etki eder mi?’ şeklindeki soruya ise Özbek, “Etmemesi için elimizden geleni yapacağız. Çok dikkatliyiz o konuda. Hiç kimsenin endişe duymaması lazım. Biz çok iyi hazırlandık bu ara dönem için. İkinci yarı bambaşka bir Galatasaray var” cevabını verdi.

“BİZ MESAJLARI ALIYORUZ”

’Transferler beklentileri karşılayacak mı?’ sorusuna da başkan Dursun Özbek, “Yönetim olarak taraftarlarla biz her zaman el ele, sırt sırta olmamız gerekiyor. Onların istekleri bizim için olmazsa olmazımızdır. Biz mesajları alıyoruz. Bu konuda Denizli hocam takımla 3 haftayı buldu. Çalışmaların neticesini bize 1-2 gün içerisinde bildirecek. Ona bağlı olarak, onun tespitleri doğrultusunda son derece iyi bir ikinci yarı geçireceğiz. Taraftarlarımız iyi bir Galatasaray izleyecek” şeklinde cevap verdi.

“TARAFTARLARIMIZA HAK VERİYORUM”

Taraftarların protestolarının hatırlatılması üzerine Özbek, şunları söyledi:

“Beklenti yüksek. Galatasaray ligde çıtayı yükselten bir takım. Son 4 senede 3 kere şampiyon olmuş, 4. yıldızı takmış. Taraftarlarımıza hak veriyorum. Çıta çok yükseğe çıktı. Onun için de beklentiler çok yüksek. Yönetim olarak da biz bunu karşılamaya mecburuz”

“HOCAMDAN BİZE BİLGİ ULAŞMADI”

Kasımpaşa’da forma giyen Ryan Donk’un Galatasaray’ın transfer listesinde olduğu yönünde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine ise Özbek, “Transfer ile ilgili hocamdan bilgi bize ulaşmadı. Ulaştığı zaman gerekli bilgilendirmeyi yapacağız” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:09

İLGİLİ HABERLER