Spor
  • 14.2.2012 10:25

Eboui'de yemek rötarı!..

G.Saray'ın yıldız sağ kanat oyuncusu Afrika Kupası'nın sona ermesi ile birlikte İstanbul'a dönmeye hazırlanıyordu ancak devlet başkanının takıma yemek vermesi üzerine gelmesi bir gün daha gecikti.
G.Saraylı yöneticiler, Afrika Kupası finali sonrası arayıp “İhtiyacımız var, dön” dedi, Eboue ise Devlet Başkanı Ouattara’nın yemeğine katılmak için ülkesine gitti. Yarın İstanbul’da olacak

Mersin İdmanyurdu deplasmanı öncesi sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan G.Saray, Fildişi Sahilli yıldızı Emmanuel Eboue’yi, Afrika Kupası’nda forma giymesi ve düzenlenen resepsiyono katılması nedeniyle dün İstanbul’a getiremedi.

Gabon’daki final maçında Zambiya’ya penaltılarla kupayı kaptıran Fildişi Sahili’nin en önemli isimlerinden biri olan Eboue ile mücadele sonrası telefon trafiğine başlayan Cimbom yönetimi, Mersin İY maçında kendisine çok ihtiyaçları olduğunu ve hemen dönmesini söylediler. Eboue ise ülkesinin devlet başkanı Alassane Ouattara’nın, kendileri onuruna vereceği resepsiyon nedeniyle önce Fildişi’ne dönmek zorunda olduğunu bildirdi.

TERİM ÖZEL İZİN VERECEK

Hesapta olmayan bu gelişme üzerine dün kendisine gönderilmesi planlanan özel uçakla İstanbul’a dönmek yerine Fildişi Milli Takımı ile yeniden ülkesine gitmek zorunda kalan Eboue’nin, akşam saatlerinde de Fildişi Sahilleri Devlet Başkanı Alassane Ouattara’nın onurlarına verdiği yemeğe katıldığı bildirildi.

Bugün Fildişi Sahilleri’nden İstanbul’a hareket ederek antrenmana yetişmesi beklenen Eboue’nin, bir aksilik olmazsa, Cuma günü oynanacak Mersin İY mücadelesinde takımdaki yerini alması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim’in, yaklaşık 1 aydır milli takım ile kampta olan Eboue’yi, gelecek hafta içinde izin vererek dinlendirmeyi planladığı ifade edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER