Spor
  • 6.7.2015 21:17

Emenike Fenerbahçe'den kovuldu

Fenerbahçe'nin yıldızı Emenike, sürpriz bir kararla kamptan gönderild..
Sarı lacivertli takımın Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, kamptan gönderildi.

Robin van Persie'ye imza attırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Nijeryalı golcü Emmanuel Emenike transfer görüşmeleri yapmak için kamptan ayrıldı.

Fernandao'yu transfer eden ve Robin van Persie'yi de kadrosuna katmaya hazırlanan Fenerbahçe'de kadroya girme ihtimali her geçen dün azalan Emenike, transfer görüşmeleri yapmak için Topuk Yaylası'ndaki kamptan ayrıldı.

Moussa Sow, Fernandao ve transferinin kısa süre içerisinde açıklanması beklenen Robin van Persie ile birlikte sarı lacivertli takımın dört golcüsünden biri olan Emenike'nin kısa süre içerisinde takımdan ayrılması bekleniyor.

Emenike geçtiğmiz sezon oynanan Beşiktaş maçında tribünlerin kendisine yönelik tepkisi sonrası formasını çıkartarak sahayı terk etmek istemiş ve sezon sonuna dek Fenerbahçeli taraftarlarla Nijeryalı golcüs arasındaki soğuk rüzgarlar devam etmişti.

Fenerbahçe'ye 2013-2014 sezonu başında Spartak Moskova'dan 13 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer edilen Emenike, ilk sezonunda 13 gol atarak şampiyonluğa büyük katkı yapmış ancak geçtiğimiz sezon sadece 4 golde kalmıştı.

Emenike'nin transfer görüşmeleri için kamptan ayrıldığı belirtildi. Tecrübeli futbolcuya Yunanistan şampiyonu Olympiakos'un yanı sıra, bazı Arap, Rus ve Çin takımlarının talip olduğu ifade edildi. Emenike'nin büyük olasılıkla Katar'dan bir kulübe gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de daha önce de genç futbolcular Recep Niyaz, Beykan Şimşek ve Erman Taşkın, teknik direktör Vitor Pereira'nın kararıyla kamp kadrosundan çıkarılıp İstanbul'a gönderilmişti.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:29

İLGİLİ HABERLER