Spor
  • 26.5.2017 10:04

Emre Belözoğlu: Sporcular çok üstün zekaya sahiptirler

Kaçakçılık çetesiyle adları anılan sporcuların üstün zekaya sahip olduklarını belirten Emre, "Araştırmadan bir şey satın almayız" dedi.

Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu TRT Spor'a kaçakçılık operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

SADECE BİLGİME BAŞVURULDU

Emre, "Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. İnsanlar, bizi hemen yerin dibine soktular. Kaçakçılık davasında sadece alışveriş yaptığım için bilgime başvuruldu. Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Bir kaçakçılık operasyonunda ne müşteki ne tanık hiçbir sıfatta değil, sadece bilgime başvuruldu.'' dedi.

ÜSTÜN ZEKAYA SAHİBİZ

Yıldız futbolcu, ''Ayrıca Ozan Tufan, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu'nun da bu kaçakçılık çetesiyle bağlantısı yoktur. Hiç kimsenin olaydan haberi yokken bu işin içerisinde olmamız tamamen talihsizliktir. Bu işlerle alakam yoktur. Sporcular üstün zekaya sahiptirler. Araştırmadan bir şey satın almayız. Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. Galeriden bir araba alıyorsunuz, galeriye gittiğiniz zaman 3. sahibi oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.5.2017 11:35

İLGİLİ HABERLER