Spor
  • 28.5.2018 00:57

Emre Çolak Süper Lig'e geri dönüyor!

Takımının La Liga`ya veda etmesiyle birlikte bonservis hakkı eline geçen Emre Çolak`la yapılan ilk görüşmelerde, oyuncunun 1.5 milyon Euro`luk teklife `Evet` dediği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig`i 4. basamakta bitiren ve UEFA Avrupa Ligi`nin ön eleme turunda mücadele edecek olan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

Siyah-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş`in, transfer komitesinin fikirlerini de alarak oluşturduğu listede öne çıkan isimlerin başında Emre Çolak geliyor.

La Liga`da küme düşen Deportivo`da geçirdiği başarılı süreç sonrası, 27 yaşındaki orta saha ile ilk temasını gerçekleştiren Beşiktaşlı yetkililerin prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Deportivo`nun küme düşmesi sonrası, bonservis hakkı da eline geçen ve geçen sezon İsponyol ekibinden 750 bin Euro alan Emre ile siyah-beyazlıların 1.5 milyon Euro üzerinden anlaşma sağladığı bildirildi.

Galatasaray altyapısında yetişen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Deportivo formasıyla 26 karşılaşmaya çıkarak, 2 gol attı ve 1 de asist yapmayı başardı.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2018 00:09

İLGİLİ HABERLER