Spor
  • 16.1.2019 20:30

Emre Mor'un üzerini çizdiler

Emre Mor'u defterden sildiler... 21 yaşındaki Emre Mor'un La Liga'daki macerası da kısa sürüyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo, Emre Mor'u kulüpten göndermek istiyor. Disiplinsiz davranışları ile kulüpte gözden düşen milli futbolcu ise istediği kulübü bulmakta zorluk çekiyor.İspanyol Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre, Emre Mor'u 14 milyon Euro'ya alarak tarihinin ikinci en pahalı transferini yapan Celta Vigo'nun ya bu ay ya da sezon sonunda onu elden çıkaracak.

21 yaşındaki futbolcunun kadrodaki eski yerini almasının imkansız olduğu ifade ediliyor.

SÜPER LİG'DE BİLE İSTENMİYOR

Milli takıma yükseldiği dönemde Süper Lig kulüplerinin radarına giren Emre Mor'a artık Türk kulüpleri de ilgi göstermiyor. Başarısız Borussia Dortmund macerasının ardından Celta Vigo'da da tutunamayan Emre Mor, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi.

Fatih Terim'in takımda disiplini bozacak bir oyuncu istemediğini söylemesi üzerine bu öneri değerlendirmeye alınmadı. Terim, Emre Mor'a ilk kez milli forma şansı vermişti.

Ligde son 5 maçta forma giyemeyen Emre Mor, 36 maçlık Celta Vigo kariyerinde sadece 1 gol ve 3 asist yaptı. Emre en 5 Aralık 2018'de son Real Sociedad ile oynanan Kral Kupası rövanş maçında forma giydi.

 

 

 


 

Güncellenme Tarihi : 16.1.2019 20:35

İLGİLİ HABERLER