Spor
  • 17.4.2018 08:33

Emre'nin "Bunları da yazın" hareketinin adresi belli oldu!

Başakşehirli Emre Belözoğlu'nun, maç sonrası hareketin anlamını soran arkadaşlarına “Bir şey yapmasam da medya tersini yazıyor, sosyal medyada farklı konuşuluyor. O an içimden ‘Bu yapılanları da yazın’ demek istedim” karşılığını verdiği öğrenildi! İşte detaylar ve Emre'nin sözlerinin tamamı...

Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Galatasaray - Başakşehir maçında ilk yarının sonunda itirazdan gördüğü sarı kart sonrasında isyan eden Emre Belözoğlu’nun bu hareketi kime ve hangi amaçla yaptığı büyük merak konusu olmuştu.

HABERTÜRK işte bu sır perdesini araladı...

Maç sonrası hareketinin anlamını soran arkadaşlarına hakem Halil Umut Meler’in kararlarından dert yanan Emre’nin, Ryan Donk’un hem Arda’ya hem kendisine peş peşe yaptığı sert hareketlere kart bile verilmemesini örnek gösterdiği bildirildi.

İlk yarının son dakikalarında Adebayor’a yapılan faulün de çalınmamasına sinirlenen Emre, hakeme sert şekilde itiraz edince sarı görmüş, devamında eliyle “Bunları da yazın” hareketi yapmıştı.

Emre Belözoğlu'nun "Bunları da yazın" hareketinin adresi belli oldu!

‘KÜFRETMEDİM TERSİ YAZILDI’

Arkadaşlarına bu hareketi anlık reaksiyon olarak yaptığını belirten 38 yaşındaki tecrübeli yıldızın, hedefinde bazı basın mensupları ve sosyal medyadaki fanatik kitle olduğu bildirildi.

Emre şu ifadeleri kullandı: “Konyaspor maçında küfretmememe ve raporda da yer almamasına rağmen tam tersi algı oluşturuldu."

"Medyada bazı kişiler ‘Emre hakeme küfretti’ diye yazdı, sosyal medyada çirkin yorumlar yapıldı."

"Maç sırasında o an içimden ‘Ben bir şey yapmadığımda bile Emre şöyle yaptı, böyle yaptı diyerek yazıyorsunuz. Görün bu yapılanları da yazın’ demek istedim. Çünkü biz yaptığımızda konuşuluyor, yazılıyor. Bize yapıldığında konuşulmuyor, yazılmıyor.”

TEPKİLER HAKEMİ ETKİLİYOR

Başakşehir kanadında, sosyal medya başta olmak üzere Emre Belözoğlu’na yönelik bir algı operasyonu yapıldığı ve bunun da hakemlerin önyargılı davranmasına neden olduğu düşünülüyor.

Tecrübeli futbolcunun da taraftar tepkileri nedeniyle bazı hakemlerin kendilerine yapılan faullere göz yumduğu eleştirisini yaptığı da ifade edildi.

SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR:

- Ahmet Çakar: Emre Belözoğlu nun kimseyi tehdit ettiği falan yok. Adam (!) garsondan hesabı istiyor sadece.

Erman Toroğlu: Son 10 dakikada tuhaf hakem kararları var gibi. Başakşehirli oyuncular hakemin üstüne yürüyor. Emre Belözoğlu kenarda bir yere bakarak 'Bu hakemi yazın' diyor.

- Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fatih Terim yüzleşmesi, liderlik mücadelesi maç maç değil Ezel sezon finali.

- Yediği sarı karttan sonra hakemi işaret ederek "bunu yazın" diyen Emre Belözoğlu... Yorumsuz...

- Emre Belözoğlu dokunulmazlık sembolü almış hakem ne yapsın!

 

Güncellenme Tarihi : 17.4.2018 09:39

İLGİLİ HABERLER