Spor
  • 25.1.2012 00:10

ERCAN: BERABERLİĞE ÜZÜLÜRDÜK!..

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, Beşiktaş karşısında beraberliğe üzülecekleri maçta mağlup olduklarını söyledi.
Ercan, karşılaşma sonrası katıldığı basın toplantısında, Beşiktaş karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Beraberliğe üzüleceğimiz bir maçta mağlup olduk. 80. dakikalara kadar galiptik. Olumsuzluklar yaşadık. Değişikliklerin ikisini sakatlıklardan dolayı yaptık, kalecimiz son 10 dakikayı sakat oynadı. Kazanmaya gelmiştik. Belli bir süreye kadar kazanmaya yakındık ama son dakika golü ile mağlup olduk'' ifadelerini kullandı.

''Düdüklerle önümüz kesilmesin''
Beşiktaş'ın attığı 2. golde, ofsayt olabileceğini, 3. gol öncesi de faul olmadığını öne süren Ercan, şöyle devam etti: ''Beşiktaş'ın attığı 2. golde sıkıntı var, ofsayt olabileceğini düşünüyorum. 3. golden önce faul olmadığını düşünüyorum. Bunlar kırılma noktaları. Ayrıca son 10 dakika kalecimiz topa vuramayacak durumdaydı. Rakibi iyi analiz edip çalışmıştık. Hakem son 10 dakika maçın tüm hakimiyetini kaybetti. Aleyhimize verilen faullere iyi bakmak lazım. İyi mücadele ediyoruz ve bu mücadelenin hakkını almak istiyoruz. Enteresan düdüklerle önümüz kesilmesin.''

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 10:14

İLGİLİ HABERLER