Spor
  • 24.10.2016 00:25

Ergin Ataman: Kötü bir dönemden geçiyoruz

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, mağlup oldukları Banvit karşılaşması sonra yaptığı açıklamada kötü dönemden geçtiklerini belirtti.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray Odeabank, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaştığı Banvit'e 83-74 mağlup oldu. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ve deneyimli basketbolcusu Sinan Güler açıklamalarda bulundu.

Banvit'in mükemmel bir oynadığını belirten Ataman, “Banvit i kutluyorum. Theodore'u durdurmayı başaramadık. Maç boyun savunma planımızı onun üzerine kurduk. 34 sayı 9 asist ile oynadı. Diğer oyuncularda hatasız oynadılar. Biz kötü dönem geçiyoruz. Henüz Kızılyıldız maçının şokunu atlatamadan bu maçı oynadık. Son dakikada gelen mağlubiyet bizi demoralize ettik. O maçta iyi oynayan oyuncularımızı yorgun olduğundan dolayı bugün performans alamadık. Banvit ligde iyi çizgi yakaladı. Geçtiğimiz hafta Darüşşafaka'yı yendi. Bizim yoğun bir hafta bekliyor. Bu akşam kampa döneceğiz. Çarşamba günkü Maccabi Tel Aviv ve cuma günkü Fener maçlarına odaklanacağız” şeklinde konuştu.

Sinan Güler ise savunmada enerjilerinin yetmediğini söyleyerek, “Gücümüzü 40 dakikaya yayamıyoruz. Bunun yanında rakibin en iyi oyuncusuna 10 faul atma şansı veriyoruz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.10.2016 00:15

İLGİLİ HABERLER