Spor
  • 5.9.2015 00:35

Erik Lima Fenerbahçe’ye geliyor mu?

Fenerbahçe Kulübü’nden Perşembe günü Erik Lima ile ilgili yapılan açıklamada, “Bahse konu oyuncuyla ilgili, yaz transfer döneminde bir görüşmemiz olmuştur ancak herhangi bir anlaşma sağlanmamıştır. Devre arası transfer dönemi için ise herhangi bir anlaşmamız bulunmamaktadır” denilmişti.

Goias Kulübü de Lima’nın durumuyla ilgili bir açıklama yayınlayarak transferdeki son durumu ortaya çıkardı.

İşte Goias kulübünden yapılan o açıklama:

“Şeffaflığı ve etik anlayışı ile övünen bir kurum olan Goias Spor Kulübü, forvet Erik hakkındaki işlemi açıklamakla zorunludur. Goias Başkanı Dr. Sergio Rassi; bu konudaki tüm röportajlarda, uluslararası transfer dönemi içerisinde Erik için resmi teklif geldiğini ancak transferin gerçekleşmediğini açığa kavuşturmuştur. Bununla birlikte, ilk teklife aracılık eden iş adamı tarafından; oyuncuyu Aralık ayında yeni kulübüne göndermek için müzakerelerin hayata geçirilmesi konusunda sözlü anlaşmaya varıldı.

Geçtiğimiz salı günü Goiania’da yapılan toplantının ardından, “tekrar ediyoruz” sözlü bir anlaşma varken; iş adamı konuyla ilgili kulübe (Fenerbahçe) bizzat gideceğini ve yeni teklifi resmiyete dökebileceğini Goias kulübüne söylemiştir.

Goias Kulübü, Erik için “belgelenen” resmi bir teklif almış ancak etik gerekçeler nedeniyle bu belgeleri açığa çıkarmamıştır. Ayrıca, Goias Kulübü hiçbir zaman Erik’in resmen satıldığını belirtmemiştir. Konu her zaman, bizim için devam eden bir müzakere olarak ele alınmıştır.

Goias taraftarlarına; ticari yarar sağlamayacağını hisseden kişiler tarafından saptırılmaya çalışılan gerçeklerin, Goias Yönetim Kurulu tarafından daima ortaya çıkarılacağını söylüyoruz”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:33

İLGİLİ HABERLER