Spor
  • 21.9.2014 23:38

Erman Toroğlu bombaladı

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arenası programının yorumcuları Erman Toroğlu ile Sergen Yalçın, özellikle Fenerbahçe-Gaziantepspor karşılaşması için çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

TOROĞLU: Emre ve Emenike areasında yaşanan tartışmadan sonra İsmail Kartal, Diego ve Emenike’yi oyundan aldı... Bu hiç olmaz. Bundan sonra Emenike’yi zor kazanırsınız. İsmail Kartal Emre’yi oyundan alamaz. Bunu Aykut da yaşadı, Ersun Yanal da yaşadı. İsmail Kartal bundan sonra Emre’ye laf geçiremez. Aynı filmi tekrar göreceğiz.

YALÇIN: İsmail Kartal’ın Emenike ve Diego’yu oyundan çıkarması son derece yanlış. Çıkmamaları gerekirdi. Onların yanında oynayanlar çok mu iyi oynadılar ki? Geçen senenin Fenerbahçe’sinden eser yok. Mehmet Topal ve Emre dışında takımda kondisyon eksikliği var.

TOROĞLU: Bundan sonra Emre, Selçuk ve Volkan’ı tutamazsınız. Ersun Yanal’ın gitmesine bu 3 futbolcu neden oldu. İsmail Kartal’da bu 1. haftada ortaya çıktı. Emenike’nin oyundan alınıp Emre’nin kalması çok büyük yanlış. Bundan sonra takımın içinde esas oğlanlar ve üvey çocuklar olacak. Penaltı pozisyonuna baktım, penaltı değildi.

YALÇIN: Fenerbahçe 3 maçtır kötü oynuyor. 3 maçta alınan 7 puan var ama oyun kötü. Takım oyunu değil bireysel oynuyorlar. Gaziantep fırsat kaçırdı, Fenerbahçe’yi böyle yakalayamazsın.

"SELÇUK İNAN İZİN ALMADAN NEREYE GİDİYOR!”

TOROĞLU: Galatasaraylı Selçuk için 'İngiltere’ye sevgilisinin yanına gidiyor' diye yazıyor gazeteciler. Bir futbolcu izinsiz hiçbir yere gidemez. Bir gün dahi olsa izinsiz şehir dışına çıkamaz.
YALÇIN: Bir oyuncunun izin almasına gerek yok. Önemli olan antrenmanlarda çalışması ve maçta iyi bir performans sergilemesi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:38

İLGİLİ HABERLER