Spor
  • 3.12.2016 15:39

Ersun Yanal kovulmayı bekliyor

‘Ersun Yanal kovulmayı bekliyor’

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından Süper Lig’den sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda da sıkıntılı bir sürecin içine girildi; uykusuz geceler başladı.

Sezon başında Ersun Yanal ile birlikte 50. Yıl'ın takımını kurmak için yola çıkan Muharrem Usta ve ekibi şimdi var olma savaşı veriyor. Futbol kariyerinde 12 maçta 12 puanı olmayan Ersun Yanal bu başarısızlıktan kendisine pay çıkarmazken sık sık, “Yeni bir takımız, sabır ve zamana ihtiyacımız var. Kaçmak yok” diyerek sosyal mesajlarını vermeye devam ediyor! Sanki Trabzonspor'u hezimete uğratan Alanyaspor, Karabük-spor yerleşmiş kadroyla lige başlamış gibi) Teknik Direktör Ersun Yanal 10 gün içinde üç farklı mesaj verdi.

İlki Antalya sonrası:

Herkes şapkayı önüne koyup düşünmeli…

Gençlerbirliği maçı sonrası ikinci mesajı:

Yeni takımız, sabırlı olmak lazım.

Kupa fiyaskosunun ardından da son mesajı:

İstifayı gerektirecek bir durum yok. Kimse bir yere kaçamaz. Kalıp savaşacağız.

Son üç maçta alınan iki yenilgi ve bir beraberlik. Üstelik o beraberlik de 10 kişi kalmış rakibe karşı. Söylenen cümlelere bakılınca Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gitme gibi bir niyeti yok. Belli ki, “Kovun gideyim” diyor. Daha önce iki kez kendi rızası ile gitti. Tazminatını alamadı. Aynı hatayı bu kez yapmak istemiyor. Zaten sezon başından büyük vaatlerle geldi. Kendini ve teknik kariyerini riske ederek Trabzon'a “evet” dedi. Kariyeri yerle bir olan teknik adam doğal olarak giderken hesap kesmek isteyecektir!

 

Güncellenme Tarihi : 3.12.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER