Spor
  • 24.1.2018 12:33

Eto’o Galatasaray yolunda!..

Eto’o’da flaş gelişme!

Terim’in isteği üzerine Antalyaspor’un kapısını çalan Cimbom, Tarık Çamdal ve Koray Günter’i kiralık, Emrah Başsan’ı bonservisi ile ve bir miktar para önerdi

Sol bekin yanı sıra bir de golcü arayan Galatasaray, Antalyaspor'dan ayrılmak isteyen Samuel Eto'o'ya kancayı taktı. Galatasaray'ın yeni yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in talebi üzerine Kamerunlu golcü için aracılar vasıtasıyla Antalyaspor'a teklifte bulundu. 36 yaşındaki golcüye karşılık Tarık Çamdal ve Koray Günter'i kiralık Emrah Başsan'ı bonservisiyle ve ayrıca bir miktar para önerildi.

Antalyaspor'un takas için önerilen üç futbolcuya da sıcak baktığı ancak para miktarının artırılmasını istediği kaydedildi. Samuel Eto'o'nun ise Galatasaray'a gelmek için tek şartının 1.5 yıllık sözleşme olduğu belirlendi. Diğer yandan Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz ise Eto'o'ya Brezilya'dan da çok cazip bir teklif olduğunu, yıldız futbolcunun kendisiyle ve menajeriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Galatasaray’ın transfer radarına giren Eto’o’ya, Brezilya’dan dudak uçuklatan bir teklif geldi. 36 yaşındaki futbolcunun menaceri De Happi ise FANATİK’e, “Oyuncum Türkiye’de kalmak istiyor” dedi.

Galatasaray ile Samuel Eto’o arasındaki flört ciddileşiyor. Teknik patron Fatih Terim’in forvet takviyesi talebi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın radarına, 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu girdi.

Ancak Eto’o’yu takip eden tek kulüp Cim Bom değil. Son olarak Brezilya’dan Flamengo’nun tecrübeli golcüye 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro’luk dudak uçuklatan bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız Samuel Eto’o’nun menaceri Wilfried De Happi ise “Oyuncum Türkiye’de kalmak istiyor. Önceliğimiz Türkiye’deki teklifler” diyerek, bu transferde Galatasaray’ın 1 adım önde olduğunu işaret etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 24.1.2018 16:28

İLGİLİ HABERLER