Spor
  • 18.12.2018 11:31

F.Bahçe iflah olmaz, Yusuf Fahir Baba'nın yaptığı büyü ters döndü

Olay sözler... 'Kadıköy'de büyü var, G.Saray bu F.Bahçe'yi yener!'

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, yine çarpıcı açıklamalara imza attı.

Fenerbahçe'nin Ersun Yanal ile çıktığı ilk maçta Erzurumspor ile berabere kalması sonrası Beyaz TV'de olay açıklamalar yapan Ahmet Çakar müthiş de bir iddiada bulundu.

- Son yıllarda ligin ilk yarısını sondan ikinci bitiren takımlar küme düştü. Fenerbahçe'de mistik şeyler oluyor, Fenerbahçe'nin üzerinde kara büyü var.

- Fenerbahçe'de Yusuf Fahir Baba'nın yaptığı büyü ters döndü. Geçen sezonun adı İlhan Cavcav sezonuydu Gençlerbirliği küme düştü.

- Bu sezona da Lefter Küçükandonyadis adı verildi. Fenerbahçe 16. hafta itibariyle küme düşme hattında. Enteresan işler oluyor.

- Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'la ilgili söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil. Ali Koç ve ekibi istemeyerek Ersun Yanal'ı göreve getirdiler.

- Ersun Yanal'ı doğum gününde göreve getirdiniz, bu karabasan öyle bir şey ki 2-0'dan 2-2 oldu. Kadıköy'de gece o mistik güç ön plana çıkmıştır.

- Fenerbahçe'nin bu kadar kötü olmasının en önemli sebebi mistik. Kesin üzerlerinde büyü var. Bu sene Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenebilir"

"Fenerbahçe taraftarlarının umutlarını boşa çıkarmayacağız" 

Sarı-lacivertlilerin Teknik Direktörü Ersun Yanal, BB Erzurumspor'la 2-2 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Her ne yaparsak yapalım, Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği bir maçta 2 gol yemeyecekti" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.12.2018 12:03

İLGİLİ HABERLER