Spor
  • 27.7.2016 00:22

F1'nin patronu Bernie Ecclestone’un kayınvalidesi kaçırıldı

Formula 1 patronu Bernie Ecclestone'un eşinin annesi, Brezilya'da kaçırıldı. Fidyeciler, ünlü iş adamından servet istedi. Ecclestone 85, karısı 38, kaçırılan kayınvalide ise 67 yaşında...

Brezilya’nın en yüksek fidye istenen kaçırılma olayı Formula 1 patronu 85 yaşındaki Bernie Ecclestone’un başına geldi. Ecclestone’un eşi 38 yaşındaki Fabiana Flosi’nin annesi kaçırıldı. Fidyeciler, dünyanın en zengin kişileri arasında bulunan Ecclestone’dan, kayınvalidesini serbest bırakmak için 36.7 milyon dolar (120 milyon Brezilya reali) fidye istedi. Bu rakam, büyük bir ekonomik kriz içinde bulunan ve kaçırılma olaylarının çok sık yaşandığı Brezilya’da istenen en yüksek fidye olarak tarihe geçti.

Ünlü işadamının Breziya Grand Prix’inde tanıştığı ve sonrasında evlendiği üçüncü eşi olan Fabiana Flosi’nin annesinin polis üniforması giymiş bir kişi tarafından kaçırıldığı iddia edildi. 67 yaşındaki Aparecida Schunck’un çantası daha sonra Brezilya’nın Olimpiyat Oyunları düzenleyeceği Rio de Janerio’da bir ATM’nin önünde bulundu. Fidyecilerin önce Aparecida Schunck’un bankadaki parasını çektiği, daha sonra kim olduğunu öğrenince fidye istemeye karar verdikleri belirtildi.

ecclestone-iç

Bu Ecclestone’un başına gelen ilk fidye olayı da değil… Formula 1 patronunun daha önce de kızı Tamara kaçırılmıştı. 2012 yılında diş hekimi teknisyeni tarafından kaçılan kız çocuğu için 400 bin pound fidye istenmişti. Ancak polisin başarılı çalışması sonucu Londra’da yakalanan Martin Peckham, 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 26.7.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER