Spor
  • 7.11.2018 01:19

Fatih Terim'den TFF'ye taş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, disiplin sevklerinin açıklanmasının ardından bir mesaj paylaştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olaylı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin ardından disiplin sevklerini açıkladı. 2-2 sona eren derbinin ardından hakem Fırat Aydınus'a yönelik ifadeleri nedeniyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen isimler arasında yer aldı. Sevk kararlarının açıklanmasının ardından Terim, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Fatih Terim'in mesajı şu şekilde:

"Her kim ki yaşananlardan fayda sağlıyor ve içinde bulunduğu durumdan çıkmak için hedef şaşırtarak gündem yönetmeye çalışıyorsa, her kim ki Galatasaray ile Fatih Terim adı yan yana gelince rahatsız oluyorsa, her kim ki kalemiyle sarı-kırmızı renklere adanmış hayatları yok sayıyorsa, karşısında yüreği, duası, emeği, sözü, alın teri ile kenetlenince müzesi dolan 30 milyon Galatasaraylı olduğunu unutmamalı."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04 mücadelesi öncesi yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Fatih Terim: "Bu ayet değil ki değişmesin. İnsanların koyduğu kural. Merak etme sabahta verebilirsin yani. Madem bunu maça 4 saat kala açıkladın. Bir de arkasından federasyondan Schalke'ye destek mesajı beklerdim ki tam dört dörtlük olsun."

Fatih Terim: "Üçüncü, dördüncü maçlar neredeyse grubun sonunu işaret eden maçlardır. Bugün mağlubiyetin haricinde her iki sonuç da bizi grup sonuna kadar götürebilir. Biz dışarıda Lokomotiv, onlar Porto ile oynayacak. Her şey değişebilir."

Fatih Terim: "İyi bir takımla oynadığımız kesin ancak herkesin yanıldığı bir şey var: İstanbul'daki maçta pozisyona giren Schalke oldu ama oyuna giren biz olduk. Pozisyona giren, iyi oynamış gibi gözüktü. Umarım bugün pozisyona giren biz oluruz."

Fatih Terim: "Maç günü bunların sevk kararının çıkması açıkçası çok hoş olmadı. Muhakkak ki salı günleri açıklanıyor, itirazımız yok ama bu ayet değil ki, Allah'ın kanunu değil ki değişmesin. Bu insanların koyduğu bir kural."

Fatih Terim: "Madem bunu açıkladın, bir de arkasından Schalke'ye bir destek mesajı beklerdim."

.

Güncellenme Tarihi : 7.11.2018 01:10

İLGİLİ HABERLER