Spor
  • 30.5.2016 00:52

Fatih Terim: “Emre Mor büyük kazanç”

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Emre Mor tercihinin büyük risk olduğunu fakat iyi futboluyla kendisini yanıltmadığını söyledi. 18 yaşındaki futbolcunun milli takım için büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, kadroda sıkıntılı bölgelerin olduğunun altını çizdi.

Fatih Terim Karadağ maçı sonrası şöyle konuştu:

“Rakibin vakit geçirme arzusunu top oynamaya çevirmek kolay olmuyor. “Hazırlık maçı da olsa kazanmayı istiyoruz. Memnunum. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Fizik olarak da yükseleceğiz. Emre Mor büyük riskti benim için. Kapalı kutuydu. Gitmeden görmek istedim. ‘Acaba’ oldu ama iyi oynadı.”

“Bu tip gençleri almaya devam edeceğiz. Kazancımız olacaklar inşallah. Onun için de milli takım için de çok mutlu oldum. Onun alınmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. En son Tuncay’ı yollamıştım, sırf o heyecanlanmasın diye haber vermedik. Yarı var bir de öbür gün var. İki gün telefonu bir kenara bırakacağız. Yardımcı hocalarla beraber listeyi alıp en doğru şekilde kadroyu yapmaya çalışacağız. Sakat oyuncularımız var, sıkıntılı bölgelerimiz var ne yazık ki.”

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 00:03

İLGİLİ HABERLER