Spor
  • 1.10.2016 00:06

Fatih Terim Milli takımı açıkladı.. Arda var mı?

Milli Takım kadrosu açıklandı. Arda Turan yok...

Ve Milli Takım kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ukrayna ve İzlanda maçları için A Milli Takım aday kadrosunu belirledi.Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan kadroya çağrılmadı. Milli Takım kadrosuna Ömer Toprak dahil edilirken Gökhan Töre yer almadı.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Ukrayna ve İzlanda ile oynayacağı maçlar öncesinde aday kadrosu belli oldu.

YILDIZLAR LİSTEDE YER ALMADI! BİR DE SÜRPRİZ İSİM...
Rusya ve Hırvatistan maçları öncesinde Fatih Terim tarafından kadroya çağrılmayan; Arda Turan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Selçuk İnan yine kadroya çağrılmadı. Ayrıca Terim, sürpriz bir hamle yaparak listeye Ömer Toprak'ı dahil ederken Gökhan Töre'yi kadroya dahil etmedi.

ARDA TURAN YİNE YOK
Listede yer almayan isimler arasındaki Arda Turan Barcelona'da bu sezon çıktığı 9 resmi maçta 5 gol kaydederken 4 asistlik bir performans sergiledi. Barcelonalı yıldız oyuncu takımının Mönchengladbach ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında ise attığı golle galibiyeti getirmişti.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Volkan Babacan (Başakşehir), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor)

Savunma: Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Düsseldorf), Ahmet Çalık (Gençlerbirliği), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Hakan Balta (Galatasaray), Ömer Toprak (Leverkusen), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

Orta saha: Emre Mor (Dortmund), Volkan Şen (Fenerbahçe), Hakan Çalhanoğlu (Leverkusen), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Tolga Ciğerci (Galatasaray), Yasin Öztekin (Galatasaray), Olcay Şahan (Beşiktaş)

Forvet: Mevlüt Erdinç (Metz), Yunus Mallı (Mainz), Enes Ünal (Twente), Cenk Tosun (Beşiktaş)

Milli Takım kadrosu açıklandı. Arda Turan yok...

Güncellenme Tarihi : 1.10.2016 00:19

İLGİLİ HABERLER