Spor
  • 31.8.2016 14:54

Fatih Terim'in Arda'yı neden çağırmadığı ortaya çıktı

Arda Turan'ın EURO 2016'daki prim kavgası nedeniyle Terim'e küs olduğu, tecrübeli hocanın ise yıldız futbolcudan özür beklediği öğrenildi.

A Milli Takım'da ikinci Volkan Demirel vakası...

Millilerde, Türkiye-Kazakistan maçında taraftarların ettiği küfürler nedeniyle sahayı terk eden ve daha sonra hiç A Milli Takım'a çağrılmayan Volkan Demirel'in yaşadığı olaya benzer bir durum yaşandı.

Hatırlanacağı üzere Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Volkan'ın kendisinden özür dilemesini beklerken, tecrübeli kaleci hatalı olmadığını belirterek özür dilememiş ve bir daha hiç kadroya çağrılmamıştı.

BU KEZ ARDA'DAN ÖZÜR BEKLİYOR

2018 Dünya Kupası'na hazırlanan millilerde, aralarında Arda Turan'ın da bulunduğu birçok yıldız futbolcu aday kadroya çağrılmamış ve bu konu gündemi günlerdir meşgul etmişti.

ARDA DA TERİM'E KIRGIN

Edinilen bilgiye göre; Terim'in EURO 2016'da yaşanan prim krizi nedeniyle Arda'ya kızgın olduğu ve yıldız futbolcudan özür beklediği ortaya çıktı.

Hatırlanacağı gibi Terim, dünkü basın toplantısında ''Mehmet Demirkol yaşanan olayları benden daha iyi biliyor'' demişti. Konuyla ilgili Kralspor'a konuşan Demirkol, ''Arda Fatih Hoca'ya küstü. Yeni bir özür olayı daha yaşanabilir'' dedi.

Arda ise Avrupa Şampiyonası'nda yaşanan olayda kendisinin bir hatasının olmadığını düşünüyor. Terim'e karşı kırgın olduğu öğrenilen Turan'ın yaşanan olaylardan ötürü özür dilemediği için aday kadroya çağrılmadığı belirtildi.

''Bu formayı giyme şerefine layık olan herkese kapım açık'' diyen Terim'in Arda'ya özür dilemesi için mesaj verdiği düşünülüyor.

Arda'nın ilerleyen günlerde nasıl bir yol çizeceği belirsizliğini koruyor...

Güncellenme Tarihi : 31.8.2016 14:55

İLGİLİ HABERLER