Spor
  • 25.9.2016 10:58

Fatura Şenol Güneş ve Riekerink’e çıktı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Oğuzhan’a yer açmak adına formda Talisca ile başlamadı. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 2-0’ın avantajını korumak için adım atmadı, beraberlik golleri ‘Geliyorum’ dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 5. haftaya 10 puanla 2. ve 3. sırada giren iki devin Vodafone Arena'daki kapışmasına, teknik adamların kararları damga vurdu.

Ali AYDIN / ÖZEL HABER

Sezonun ilk derbisinde kadro tercihi merak edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın en formda ismi olan Talisca'yı kulübeye çekerek, Oğuzhan'ı takıma monte etti. Ayrıca ilk 11'de Olcay görev aldı. Ancak bu tercih ilk yarıda hiç işe yaramadı ve siyah-beyazlılar pozisyona bile giremeden devreyi 2-0 yenik kapattı.

DAHA FARKLI OLABİLİRDİ

Beşiktaş’ın hocası 2. yarıda yanlıştan döndü, Talisca ve Aboubakar oyuna girdi, takımın hücum etkinliği arttı ve beraberlik geldi. G.Saray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ise zorlu bir deplasmanda 2-0 öne geçmenin avantajını kullanamadı. Hollandalı, Beşiktaş'ın baskı yapacağı kesinken, takımının geriye yaslanmasına engel olamadı. Yasin'de çok ısrar etti. Aslan, 2-2'den sonra maçı kaybedecek pozisyonları da rakibine verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 25.9.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER