Spor
  • 6.6.2011 13:45

F.BAHÇE'DE EMRE'NİN YANINA 5 ADAY!

Fenerbahçe'de gözler Fransa'da

Sarı-lacivertlilerin "Emre'ye partner" olarak aradığı isim Fransa'dan gelecek... Listede Lass, Matuidi, Capoue, Alou Diarra ve Moussa Sissoko var. Transfer 10 gün içinde sonlandırılacak Emmanuel Emenike, Serdar Kesimal, Orhan Şam transferlerinin ardından Yobo'nun da bonservisini alan Fenerbahçe, dış transferi büyük ölçüde bitirdi. Sabah'ın haberine göre; akıbeti belli olmayan iki isim Tuncay Şanlı ve Sezer Öztürk... Ancak bu iki oyuncu da Aykut Kocaman'ın 'Olmazsa olmaz' dediği isimler değil. Bu nedenle iki oyuncunun transferi konusundaki gelişmeler ağırdan alınıyor. Hedef transferleri hazırlık kampına kadar bitirmek isteyen Fenerbahçe, orta sahadaki yabancı isme kilitlendi. Orta sahada Emre'ye partner olacak oyuncu büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden ya da Fransız olacak. 10 gün içinde bitmesi beklenen transferde listedeki isimler ve son durumları şöyle:

ÖNCE MATUIDI, SONRA ALOU DIARRA

LASS DIARRA: Listenin başında yer alıyor. Oyuncuya menajerler aracılığıyla teklif iletildi. Ancak Lass, Real Madrid'den ayrılması durumunda İtalya ya da İngiltere'de futbol oynamak istediğini açıkladı. 

BLAISE MATUIDI: Saint Etienne'den ayrılacağını açıkladı. Gideceği takım konusunda çeşitli spekülasyonlar var. Liverpool taliplerinden biri. Oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumlu geçti. 8 milyon Euro'luk teklif de kulübüne iletildi.

ETIENNE CAPOUE: Kocaman'ın çok istediği isimlerden biri. Fakat Toulouse oyuncuyu satma niyetinde değil. Capoue'nin bu sezon başka bir takıma gitme ihtimali çok düşük.

ALOU DIARRA: Bordeaux, 7 milyon Euro karşılığında kaptanını satabileceğini kulübe bildirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kafasında '30 yaşındaki oyuncuya bu bonservis verilir mi?' sorusu var. Matuidi'den sonuç alınamazsa Diarra'ya dönülecek.

MOUSSA SISSOKO: Hücuma katkı yapabilen bir oyuncu olması nedeniyle listede yer aldı. Ancak bu transferde de en büyük sorun, Toulouse kulübünün oyuncuyu takımda tutmak istemesi...

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 16:53

İLGİLİ HABERLER