Spor
  • 1.1.2013 23:01

F.Bahçe'den Zarate'ye 9.5 milyon euro

Süper Toto Süper Ligin ikinci yarısına yeni transferlerle girmek isteyen Fenerbahçe'de forvet transferi konusunda hareketli günler yaşanıyor. Sarı lacivertli yönetimin ilgilendiği Lazio'da forma giyen Zarate ve eski futbolcuları Emanuel Emenike ile ilgili gelişmeler yaşanıyor.

Zarate'nın formasını giydiği Lazio'nun başkanı Lotito, İtalyan medyasına; Fenerbahce'den 9.5 Milyon Euro istediklerini ve görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Lotito yaptığı açıklamada Zarate'nin Ocak ayında kesin olarak takımdan ayrılacağını, Fenerbahçe tekliflerini kabul etmezse, oyuncuyu Genoa'ya kiralayacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Emenike ise Afrika Uluslar Kupası için gittiği ülkesi Nijerya'da kendisine gelen herhangi bir teklif olmadığını açıkladı.

Spartak Moskova'nın sözleşmeli futbolcusu olduğunu ifade eden Emanuel Emenike, Fenerbahçe Taraftarına büyük saygı duyduğunu, en zor zamanlarında sarı lacivertlilerin kendisinin yanında olduğunu ancak internette okudukları dışında transferle ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığını söyledi.

LİG TV

 

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:47

İLGİLİ HABERLER