Spor
  • 1.8.2007 01:12

FC SCHERİFF: BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYORUZ AMA SAYGIMIZ SONSUZ!.

İSTANBUL - Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Moldova ekibi FC Sheriff'in yardımcı antrenörü Migul Anatolie, siyah-beyazlı takımdan çekinmediklerini söyledi.
     Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya FC Sheriff Teknik Direktörü Leonid Koutchouh futbolcularıyla toplantı yaptığı gerekçesiyle katılmazken, basın mensuplarının sorularını yardımcı antrenör Migul Anatolie yanıtladı.
     Tur şanslarını yarın sergileyecekleri oyunun belirleyeceğini kaydeden Anatolie, ''Beşiktaş'tan çekinmiyoruz, ama saygımız sonsuz. Biz takım olarak her zaman kendi sahamızda daha iyi motive oluyoruz. İstanbul büyük bir şehir ve Beşiktaş da ciddi bir rakip'' dedi.
     Migul Anatolie, Beşiktaş'ın çok tecrübeli bir takım olduğuna da dikkat çekerek, ''Yarın hücum yapmaya çalışacağız, ama en önemlisi bizim defansta iyi bir oyun sergileyebilmemiz. Bundan önce de Beşiktaş'ı biliyor ve takip ediyoruz. Oyunlarını da biliyoruz. Umarım yarınki maç güzel bir ortamda geçer'' diye konuştu. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:03

İLGİLİ HABERLER