Spor
  • 16.1.2018 00:04

Feghouli'ye kızan Terim anında oyundan aldı

Cimbom 5 attı! Terim, Feghouli'yi bakın neden çıkardı?

Galatasaray Tuzlaspor'a acımadı! Sarı kırmızılı takım, Antalya'daki devre arası kampının son hazırlık maçında Tuzlaspor'u ilk yarıda bulduğu 5 golle mağlup etti. Hazırlık maçında Fatih Terim bakın Sofiane Feghouli'yi neden oyundan aldı?

Galatasaray - Tuzlaspor maçının 74. dakikasında Feghouli'nin yaptığı sert müdahalenin ardından saha karıştı.

Galatasaray ile Tuzlaspor arasında oynanan hazırlık maçının 74. dakikasında saha karıştı. Orta sahada gerçekleşen mücadele sonrasında Feghouli önce kendisi lehine bir karar verdi fakat hakem oyunu devam ettirince Cezayirli futbolcu rakibine sert bir müdahalede bulundu.
Feghouli bu hareketinin ardından sarı kart görünce Tuzlaspor futbolcuları da Cezayirli oyunculara tepki gösterince saha bir anda karıştı. Sinirlerin gerilmesinin ardından Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala sahaya girerek Feghouli'yi kenara getirdiler. 

EREN DERDİYOK OYUNA GİRDİ

Galatasaray'da gördüğü sarı kartın ardından Feghouli, teknik direktör Fatih Terim ardından kenara alındı. Sarı Kırmızılı takım kısa bir süre mücadeleye 10 kişi devam ederken, teknik direktör Fatih Terim daha sonrasında Eren Derdiyok'u oyuna dahil etti.

 

Güncellenme Tarihi : 15.1.2018 23:56

İLGİLİ HABERLER