Spor
  • 28.10.2016 10:55

Felipe Melo Flemengo'ya transfer oluyor

Felipe Melo'dan flaş transfer! Anlaştı...

Galatasaray'ın geçen yıl Inter'e sattığı Felipe Melo, İtalyan devinden ayrılıyor.Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra İtalyan ekibi Inter’e transfer olan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, yeniden ülkesine dönüyor. Profesyonel olarak ilk kez formasını giydiği Flamengo Kulübü, yıl ortasında girişimlerde bulunduğu Melo için harekete geçti.

INTER'LE SÖZLEŞMESİ 2017'DE BİTİYOR

Melo ve babası Joseph'le görüşen ve üç yıllık anlaşma yapmak isteyen Flamengo, maaş konusunda anlaşma sağlayamamıştı. Milano temsilcisiyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Melo’yu devre arasında kadrosuna katmak isteyen Flamengo’nun bu kez şartları olgunlaştırdığı iddia ediliyor. Kendisini Inter'e getiren teknik direktör Roberto Mancini'nin ayrılmasından sonra huzursuz olduğu bilinen Melo'nun, Flamengo'nun teklifine prensipte 'evet' dediği ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu belirtildi.

INTER'DE 35 MAÇ FORMA GİYDİ

Galatasaray, Felipe Melo'yu Ağustos 2015'te 3.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Inter'e satarken, bu oyuncunun yanında Alex Telles de kiralık olarak İtalyan ekibine gönderilmişti. Melo, Inter'de 35 resmi maça çıkarken, 1 gol attı, 1 asist yaptı.

DIEGO İLE YENİDEN TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Transfer gerçekleştiği taktirde Felipe Melo, eski Fenerbahçeli Diego Ribas ile takım arkadaşı olacak. Hatırlanacağı üzere Diego sezon başında sarı lacivertli kulüple yollarını ayırarak Flamengo ile anlaştı. İki futbolcu daha önce Juventus'ta da beraber oynadı. Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen Diego Ribas, Flamengo'da oldukça başarılı bir performans gösteriyor.

PROFESYONELLİĞE FLAMENGO'DA BAŞLADI

33 yaşında ve 1.83 metre boyundaki Felipe Melo, profesyonel kariyerine 2001 yılında Flamengo'da başladı. 2 yıl burada forma giydikten sonra Cruzeiro, Gremio, Mallorca, Racing Santander, Almeria, Fiorentina ve Juventus'ta oynayan Melo, 2011'de Galatasaray'a geldi ve 2015'e dek sarı kırmızılı formayı terletti. Tecrübeli futbolcu, sosyal medya hesabından sık sık Flamengo formalı fotoğraflar paylaşarak, eski kulübüne dönmek istediğini ifade ediyor.

Güncellenme Tarihi : 28.10.2016 11:06

İLGİLİ HABERLER