Spor
  • 1.7.2016 00:19

Fenerbahçe Arjantin'in süper bücürünü getiriyor

İşte Fenerbahçe'nin yeni Alex'i!

Fenerbahçe bombayı patlattı. Brezilyalı Alex'in eksikliğini hisseden Sarı Lacivertli takım alternatifi buldu. Arjantinli Benitez. Taraflar anlaşmak üzere...

 
İşte Fenerbahçe'nin yeni Alex'i!

Alex de Souza. Fenerbahçe'nin efsaneleri arasında. Aykut Kocaman döneminde Sarı Lacivertli takımdan tantanalı bir şekilde gönderillen Alex'in yeri bir türlü dolmadı. Bu sezon Diego'ya takım bul diyen Fenerbahçe yönetimi Alex'in veliahtını buldu. Arjantinli Martin Benitez...

FENERBAHÇE VE KULÜBÜ ANLAŞMAK ÜZERE
Fenerbahçe Arjantin'in Independiente takımında forma giyen Benitez'e resmen talip oldu. Martin Benitez'in Türkiye temsilcisi Metin Aşar, bu transfer girişimini doğruladı. İşte Aşar'ın açıklamaları:

İMZALAR ATILMADAN TRANSFER BİTMEZ
Metin Aşar, 'Öncelikle Fenerbahçe'nin Türk futboluna süper bir yıldızı kazandırmak için uğraş verdiğini belirtmek isterim. Çünkü Benitez Arjantin'de Messi'den sonra hafızalarda adı hatırlanacak ikinci isim olarak görülüyor. Fenerbahçe Martin Benitez için çok ciddi adımlar attı. Taraflar görüşme aşamasında. Bu dönemde para konuşulmaz ama 3 aşağı 5 yukarı da para makul durumlara getirilmek üzere. Fenerbahçe'nin bu transferle adından çok söz ettireceğini düşünüyorum. Benitez üst düzey çok klas bir isim. Bir iki gün içinde transfer durumu netleşir' dedi.

GALATASARAY ÇOK İSTEMİŞTİ
Martin Benitez için özellikle Galatasaray'a adı çok geçmişti. Ancak Galatasaray'ın mali yapısı ve önümüzdeki sezon bu durumdan dolayı bir yıl cezaı oluşu Sarı Kırmızılı takımın elini kolunu bağlamıştı. Bu olumsuzluklara rağmen Galatasaray'ın bu transferden vazgeçmediği gelen haberler arasında.

MARTİN BENİTEZ FUTBOLUYLA TAKIMLARIN RÜYALARINI SÜSLÜYOR
Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken 1.73 boyundaki Martin Benitez, tek forvet, yardımcı forvet, sağ açık ve sol açık olarak görev yapabiliyor. Yani 4 pozisyonda çok faydalı bir isim. Onun bu joker özelliği Fenerbahçe'ye cezbederken geleceğe yatırım olarak da görülüyor. Özellikle yabancı futbolcuların elde kalmasıyla sorun yaşayan Türk takımları büyük zarar ediyor. Fenerbahçe Martin Benitez transferiyle para da kazanmak istiyor. (ülke.com.tr)

İŞTE BENITEZ'İN KARİYER BİLGİLERİ
İşte Fenerbahçe'nin yeni Alex'i!

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 23:50

İLGİLİ HABERLER