Spor
  • 16.10.2016 10:46

Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor bugün karşı karşıya geliyor

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Akdeniz temsilcisi Aytemiz Alanyaspor'u konuk ediyor. Ligde 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 8 puan toplayan ve 9. sıraya yerleşen Fenerbahçe, Alanyaspor maçıyla çıkışa geçip üst sıralardan daha fazla uzaklaşmak istemiyor. Peki Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı saat kaçta, Fener Alanya maçı hangi gün, Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman? İşte merak edilen bu soruların cevabı ve maç ile ilgili diğer gelişmeler...

Süper Lig'in 7. haftasında 8 puanlı Fenerbahçe sahasında 7 puanlı Alanya Aytemizspor'u konuk edecek. Peki Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı saat kaçta, Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı hangi gün Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçı ne zaman? İşte bu sorularınıza cevap niteliğinde haberimiz.

Fenerbahçe, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında evinde oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe U21 takımı ile oynadığı antrenman maçıyla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde oynanan antrenman maçını profesyonel futbol takımı 5-1 kazandı. Golleri; Aatif Chahechouhe (2), Yiğithan Güveli (k.k.), Josef de Souza ve Robin van Persie kaydetti. U21 takımının tek golünü ise Hasan kaydetti. Milli takımlarda bulunan Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Volkan Şen, Salih Uçan, Moussa Sow, Martin Skrtel ve Simon Kjaer antrenmanda yer almadı.

MAÇ BİLGİLERİ:

Maç Günü: 16 Ekim Pazar

Maç saati: 20:00

Stat: Ülker Arena

Maçın Hakemi: Alper Ulusoy

Canlı Yayın: Lig Tv & İha.com.tr (Canlı anlatım)

Güncellenme Tarihi : 16.10.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER