Spor
  • 15.8.2018 10:31

Fenerbahçe'de gündem Ragnar Klavan

KLAVAN'DA SON AŞAMA

Transferde tüm enerjisini stopere veren Fenerbahçe için gündeme gelen son isim Ragnar Klavan olmuştu. Sportif direktör Damien Comolli'nin 32 yaşındaki Estonyalı oyuncu için kulübü Liverpool'la bazı temaslarda bulunduğu belirlenmişti. Comolli'nin, görüşmelerde büyük aşama kaydettiği, hatta son aşamaya geldiği öğrenildi.

Estonya'nın Pos Timees gazetesi, Newcastle'a gidemeyen Estonyalı oyuncunun idman oyuncusu olarak kalmak istemediği, bu yüzden de takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Haberde, Jürgen Kloop'un ayrılmasına izin verdiği Klavan'ın Skrtel'in yeni partneri olabileceği hatırlatıldı.

VALBUENA İÇİN YALANLAMA

Mathieu Valbuena'nın Fransa Ligi takımlarından Guingamp'a transfer olacağı şeklindeki haberlere Valbuena'nın menajeri olan Jean-Pierre Bernes açıklık getirdi. Fransa medyasına açıklamalarda bulunan Jean-Pierre Bernes, "Mathieu Valbuena, Guingamp ile anlaşmadı ve Fenerbahçe'de kalmaya devam edecektir" ifadeleri yer aldı. L'Equipe de sarı-lacivertlilerin oyuncuyu satılık listesine koyduğunu duyurmuştu. Valbuena da daha önce twitter'dan yaptığı açıklamada haberleri yalanlayarak "Football Menager'da mı yoksa FIFA'da mı?" cevabını vermişti.

(Fotomaç)

Güncellenme Tarihi : 15.8.2018 10:33

İLGİLİ HABERLER