Spor
  • 13.10.2016 12:57

Fenerbahçe'den flaş Sosa açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, bazı medya organlarında yayımlanan haberler üzerine açıklama yaparak,Jose Sosa'nın transfer gündeminde olmadığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, sezon başında Beşiktaş'ın Milan'a sattığı Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın transfer listesinde olduğu iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Sarı lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Son dönemde yazılı ve görsel basında, Arjantinli futbolcu Jose Sosa’nın ismi kulübümüzle anılmaktadır. Buhaberler yalandır. Bahse konu oyuncuyla hiçbir şekilde ilgimiz yoktur. Bu haberler tamamıyla basının uydurmasıdır" ifadesi kullanıldı.

ÇEBİ 'İSTEDİĞİ YERE GİDEBİLİR' DEMİŞTİ
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, basında yer alan 'Fenerbahçe Sosa'yı istiyor' haberleri üzerine, "Sosa benim futbolcum değil artık. Bu saatten sonra da istediği yerde mücadele edebilir. 8.5 milyon Euro gibi bir gelirle sattık kendisini. Benkazandığımız paraya bakarım. Fenerbahçe'ye de 1 liraya mı gider, 100 milyona mı gider bizi ilgilendirmez. Beşiktaş'ın formasını giymeyen oyuncularla konuşmayı doğru bulmuyorum" açıklamasını yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 13.10.2016 19:53

İLGİLİ HABERLER