Spor
  • 15.1.2019 14:58

Fenerbahçe'den flaş Talisca bombası! Ali Koç açıklayacak

Forvet hattında etkili bir golcü eklemek isteyen Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca'yı kiralamak için görüşmelere başladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de flaş isim olarak Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Taliscaismi ön plana çıkıyor. Başkan Ali Koç bombaları patlatacak.

Transferde ilk olarak stopere Sadık Çiftpınar'ı alan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler bekleniyor. Başkan Ali Koç, çarşamba 21.45'te yapacağı "Camiaya sesleniş" konuşmasında alınacak isimleri ve transferdeki son durumu açıklayacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar şimdi Koç'un vereceği müjdeli haberlere odaklanmış durumda.

Kiralık teklifi yapıldı

Fenerbahçe'de golcü adayları arasında Sassuolo'da forma giyen Khouma Babacar ile Liverpool'da oynayan Adam Lallana isimleri öne çıkıyor. Sassuolo'da mutsuz olan Babacar'ın 2022'ye kadar sözleşmesi var.Lallana da Liverpool'da forma savaşında gerilerde kaldı, oynayacağı bir takıma gitmek istiyor. Kanarya iki oyuncudan birisini kiralık olarak almak amacında.

Talisca İstanbul'u istiyor

Sarı-Lacivertli takımın patronu Koç'un orta alanda patlatacağı büyük bombanın Talisca olduğu belirtiliyor. Beşiktaş'tan ayrılıp Çin'e giden Sambacı'nın Kanarya'ya sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtiliyor.

Schalke 04'te görev yapan sol açık Yevhen Konoplyanka da transferi beklenen bir başka oyuncu. 29 yaşındaki Ukraynalı star da kiralanmak isteniyor.

(Star)

Güncellenme Tarihi : 15.1.2019 16:04

İLGİLİ HABERLER