Spor
  • 5.8.2014 23:33

Fenerbahçe Diego şoku

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Günde çift idman yapan sarı lacivertlilerde bu akşam antrenmanını yarıda bırakan yeni transfer Diego teknik heyeti korkuttu.
Akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı, saat 18.30'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan antrenman, daha sonra dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarıyla tamamlandı.

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transferi Diego Ribas, Can Bartu Tesislerinde gerçekleştirilen akşam antrenmanında adalesinde sertleşme hissestiği için çalışmayı yarıda bıraktı.  Brezilyalı yıldız futbolcu, Sevilla karşılaşmasında da adalesinde bir sıkıntı yaşamış ama oyundan çıkmak istememişti. Diego'nun son durumunun çekilecek olan MR'dan sonrası netleşmesi bekleniyor.

Antrenmanda izinli olan Dirk Kuyt ile tedavisi devam eden Egemen Korkmaz ise antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, yeni sezon çalışmalarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:46

İLGİLİ HABERLER