Spor
  • 2.7.2015 11:27

Fenerbahçe Fabiano Ribeiro'yı kiraladı

Portekiz basını Fenerbahçe'nin Porto'nun 27 yaşındaki Brezilyalı kalecisi Fabiano Ribeiro'yı satın alma opisyonuyla kiraladığını iddia etti.

Sarı lacivertli takımın Porto ile 5 milyon euroluk satın alma opisyonu karşılığında anlaştığını ve Brezilyalı eldivenin bu hafta İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesinin ardından resmen Fenerbahçeli olacağını iddia eden O Jogo, Fabiano'nun özellikle geçen sezon oynanan Bayern Münih maçının ardından Porto'da hedef adam haline geldiğini belirtti.

 

Terraneo'dan Portekiz seferi

Fenerbahçe'nin İtalyan sportif direktörü Terraneo'nun geçtiğimiz günlerde Portekiz'e yaptığı çıkarmanın sebebinin de Fabiano olduğu öğrenilirken, sarı lacivertli takımla sıklıkla adı anılan David Ospina'dan vazgeçildi.

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik adamı Vitor Pereira'nın daha önce 2012-2013 sezonunda da Porto'da beraber çalışma fırsatı bulduğu ve Portekiz Ligi'nde 1, toplamdaysa 7 kez forma verdiği Fabiano, geçtiğimiz sezon 38 maçta forma giymişti.

Maicon ısrarı sürüyor

Fabiano'nun transferini büyük oranda tamamlayan Fenerbahçe'nin bir diğer Portolu Maicon için de yaptığı yaptığı görüşmeler sona ererken, sarı lacivertli takım tecrübeli stoperden henüz vazgeçmiş değil.

Küpür

Uğur Aktan

Paylaş
 
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:34

İLGİLİ HABERLER