Spor
  • 21.10.2018 00:59

Fenerbahçe kulübesinde Mehmet Ekici'nin gözyaşları

Sarı Lacivertliler tarihlerinde ilk kez 9. haftada 9 puan toplayıp dibe demir attı... Kulübedeki gözyaşları! İşte o an... 9.haftasında Fenerbahçe Sivasspor deplasmanındaydı. İşte maçtan foto muhabirlerimizin yakaladıkları...

 

İşte detaylar

Ali Koç, Sivasspor deplasmanına oğlu Rahmi Kerim Koç ile birlikte geldi.

 

Koç ailesinin minik üyesi, mücadeleyi tribünden seyretti.

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Mehmet Ekici çıkarken onun yerin Alper Potuk'u oyuna aldı. Maçın 61. dakikasında Andre Ayew yerine oyuna giren Mehmet Ekici, bir anda Sivas'ta fırtına gibi esmeye başladı. Takımı bir maestro gibi idare eden yıldız futbolcu, arkadaşlarını pozisyona soktu ve bir serbest vuruşuna direk müsaade etmedi.

 

Başarılı orta saha, 78. dakikada girdiği bir ikili mücadelede sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Ekici rüzgarı 17 dakika sürdü. Yıldız orta saha kenarda gözyaşlarına boğuldu. Uzun süredir yaşadığı sakatlıklarla birlikte form tutmakta zorlanan Ekici'nin bu şanssızlığı devam etti.

 

COCU ONU SİLDİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Mehmet Ekici'nin çıkmasının ardından Mathieu Valbuena'yı değil, Alper Potuk'u almayı tercih etti. Kulübede morali bozuk görünen Fransız yıldız adeta çöktü. Valbuena ligde 3 maçtır süre alamıyor.

İşte maçtan ekrana yansımayan özel kareler...

 
 
 
2
 
 
 
 
 
 


 

Güncellenme Tarihi : 21.10.2018 02:11

İLGİLİ HABERLER