Spor
  • 4.9.2015 16:40

Fenerbahçe: Milli takımın başına Aykut Kocaman geçsin

A Milli Futbol Takımımız'ın Letonya ile 1-1 berabere kalarak son dönemde yaşadığı hayal kırıklıklarına bir yenisini daha eklemesi, sadece Türkiye'de değil bütün Avrupa'da şaşkınlıkla karşılandı.

Bu sonuç Türkiye'nin 2016 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne katılma şansını iyice zora sokarken, maçtan sonra Fenerbahçeli yöneticilerden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim aleyhine tweet'ler yağdı.

Selim Kosif (üstte), Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in A Milli Takım'a çağrılmamasına gönderme yaptığı tweet'lerinde Terim için şu ifadeleri kullandı:

- Çok yazık oldu çok. Sen Türkiye'nin en iyi kalecisini takıma davet etmeyeceksin, Letonya'ya 2 maçta 4 puan kaybedeceksin.

- Ne zaman ciddi anlamda şapkayı önümüze koyacağız. Olmuyor bu teknik ekiple. Ufukta da olacakmış gibi gözükmüyor.

- Kendi evimizde tek forvetle Letonya karşısına çıkıyoruz. Nasıl maçı kazanacağız orta saha ağırlıklı bir takımla. Çok yazık.

- Merak ediyorum hangi maçı kazanacağız.

- Sizce milli takımın başında herhangi bir hoca olsaydı bundan daha mı kötü olurdu?

- Ama şundan eminim; eğer başka bir hoca olsaydı, değerli basınımız yerden yere vurmuştu.

ZÜLFİKARİ: KOCAMAN BİR ÇAREMİZ VAR

Selim Kosif'in bu mesajlarını retweet eden İsfendiyar Zülfikari de, halen Torku Konyaspor'u çalıştıran eski teknik direktörleri Aykut Kocaman'ı hatırlatarak, "KOCAMAN bir çaremiz var" diye yazdı. Zülfikari ayrıca, "Aykut Kocaman milli takımın başına geçsin diyor başkan" yazılı bir tweet'i de retweet etti.

İŞTE O TWEET'LER:
Cok yazik oldu cok , sen Turkiyenin en iyi kalecisini takima davet etmiyeceksin , Letonya ya iki macta 4 puan kaybedeceksin .





 

 

Etiketler: ,



 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:34

İLGİLİ HABERLER