Spor
  • 26.6.2016 12:34

Fenerbahçe Nkoulou'nun peşinde

Fenerbahçe, bonservisi elinde olan Kamerunlu stoperi transfer ederek, Gökhan Gönül’ün rövanşını almak istiyor. Sarı-lacivertli yönetimin temas kurduğu menajeri komisyonunda indirim yaparsa Nkoulou, Fenerbahçeli olacak.

Bruno Alves ve Abdoulaye Ba’nın ayrılmasından sonra defans hattı için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, UEFA anlaşması nedeniyle bonservisi elinde olan isimlere öncelik verdi. Schalke’den ayrılan Rus Roman Neudstadter ile anlaşan sarı-lacivertliler, Beşiktaş’ın da gündeminde olan Kamerunlu stoper Nicolas Nkoulou için atağa kalktı. Marsilya ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu ile ilk görüşmeler olumlu geçti.

STOPERDE 3 YABANCI

Kanarya bu transferi gerçekleştirip Beşiktaş’tan Gökhan Gönül transferinin rövanşını almak istiyor. Transferde tek sorun, Kamerunlu oyuncunun menajerinin istediği komisyon bedeli. Bu sorun aşılırsa, Nkoulou Fenerbahçeli olacak. Sarı-lacivertliler yeni sezonda defans üçlüsünü Kjaer-Nkoulou-Neudstadter’den oluşturmayı planlıyor. Genç oyuncular Hakan Cinemre ve Berkaycan Değirmencioğlu’ndan biri de bu oyuncuların arkasında 4. isim olarak bekleyecek.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 12:36

İLGİLİ HABERLER