Spor
  • 24.8.2016 11:09

Fenerbahçe Stoch'u kiralıyor

Sunderland forması giyen Jeremain Lens’i transfer etmek isteyen F.Bahçe yönetimi, Stoch'u bir kez daha kiralamayı planlıyor.

Fenerbahçe’de hızlı ve güçlü bir kanat oyuncusu isteyen Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat, Sunderland’de forma giyen Jeremain Lens’in bir an önce transferini bekliyor.

YİNE KİRALANACAK

Yönetim ise Lens’i, satın alma opsiyonuyla kiralamak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferde ‘mihenktaşı’ ise Miroslav Stoch olacak.

Slovak yıldızın Arap takımları ya da iyi bir Avrupa kulübüne kiralanmasından gelecek olan rakam, Kanarya’nın elini rahatlatacak.

DAHA ÖNCE 3 KEZ KİRALANMIŞTI

Yıldız futbolcu daha önceki yıllarda PAOK, Al Ain ve Bursaspor'a kiralanmış, ardından sarı-lacivertli takıma geri dönmüştü.

ORTA SAHADA HEDEF ZİYECH

Ortadaki yaratıcı oyuncu eksikliğini de gidermek isteyen yönetim, Twente’nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech için görüşmeleri yoğunlaştırdı.

Ziyech de satın alma opsiyonuyla kiralanmak isteniyor. Ama Twente, 8 milyon Euro bonservis bedeliyle satmaya çalışıyor. Yıldızın transferi, ancak futbolcu satılarak yapılabilecek. Bunun için de Josef’in elden çıkartılması için uğraş veriliyor.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER