Spor
  • 16.2.2019 21:30

Fenerbahçe taraftarı Aykut Kocaman'a çiçek verdi

Fenerbahçe - Konyaspor maçından önemli anlar

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Atiker Konyaspor ile karşılaştı. Ekrana yanısmayan anlar foto muhabirlerinin objektiflerine takıldı.

Fenerbahçe'de kulüp tarafından maça davet edilen Alex de Souza, mücadeleyi locada seyretti. Brezilyalı yıldıza ilgi büyüktü.Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasını 39 bin 221 biletli seyirci takip etti. Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor arasında Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadeleye 39 bin 221 seyirci geldi. Sarı-lacivertli taraftarlar desteklerini tezahüratlarla sürdürürken efsane futbolcuları Alex de Souza’ya da ayrı sevgi gösterisinde bulundu. Öte yandan Konyasporlu taraftarlarda deplasman tribününü tamamen doldurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar Aykut Kocaman’a müsabaka öncesinde çiçek verdi. Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde sarı-lacivertli taraftarlar Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a sevgi gösterisinde bulundu.. Seremoni öncesinde yedek kulübesi arkasındaki taraftarlar tarafından tribüne çağrılan Kocaman’a bir grup taraftar çiçek verdi. Tecrübeli hoca, taraftarın bu jestine teşekkür ederek cevap verdi.

 

Güncellenme Tarihi : 16.2.2019 21:34

İLGİLİ HABERLER