Spor
  • 1.10.2016 10:38

Fenerbahçe taraftarı gözüne LENS taktı

Fenerbahçe’nin kiralık aşkı Jeremain Lens

Sunderland’den kiralanan Lens, kısa sürede tribünlerin sevgilisi oldu. Fenerbahçe formasıyla 4 maçta 4 asist yapan 28 yaşındaki yıldız, 8 top çalarken 32 kez de ikili mücadeleden galip ayrıldı.

Fenerbahçe’nin yaz transfer sezonunun son gününde Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens, kısa sürede performansıyla taraftarların sevgilisi haline geldi. Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkan Lens, bu maçlarda 4 asist yaparken, 11 de kilit pas verdi. 8 kez top çalan Lens, 32 kez de ikili mücadele kazandı. Feyenoord karşısında 7 çalım ile UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon en yüksek rakama ulaşan yıldız futbolcu, oyundan çıkana kadar 14 ikili mücadele kazanıp, 2 top çaldı ve Emenike'nin golü öncesi atağı başlatan isim oldu.

Savaşçı kimliğiyle tam bir terminatör görüntüsü veren Lens'e, 8 faul yapıldı. Tekmeliğinin kırılmasına kadar gelen sert faullere maruz kalan Hollandalı yıldız, hiçbir pozisyonda pes etmiyor. Yönetim, bu 4 maçlık periyotta etkili performans gösteren Lens'in tapusunu almak için harekete geçti. Sunderland ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertliler, ocakta İngiliz kulübüyle masaya oturacak. 28 yaşındaki oyuncu Feyenoord maçı sonrası, “Gol yollarında daha çok etkili olmalıyız” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 1.10.2016 10:40

İLGİLİ HABERLER