Spor
  • 20.4.2018 00:03

Fenerbahçe taraftarı Şenol Güneş'in kafasını yardı

Kafasına yabancı madde isabet eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına 5 dikiş atıldı. Tecrübeli teknik direktör hastaneye götürüldü....

Şenol Güneş'in kafasına yabancı madde atıldı!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde sinirler gerildi. Tolga Zengin'in yedek kulübesinin arkasında olan taraftarlarla yaşadığı tartışma büyüdü. Şenol Güneş ve Oğuzhan'ın uzaklaştırmaya çalıştığı Tolga Zengin sakinleşmeyince ortalık iyice gerildi. Bu arada Şenol Güneş kafasına gelen madde sonrasında yerde kaldı. Maçın hakemi Mete Kalkavan sahayı terk etti. Derbi 57. dakikadaki olaylar nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynana derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga'yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti. Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş daha sonra ayağa kalktı.

Soyunma odasına götürülen Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı.

Sarı-lacivertli taraftarların tepkisinin devam etmesi tarafından karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girdi. Siyah-beyazlı futbolcular ile teknik ekip de sahadan ayrıldı.

Karşılaşmada 3 kez sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı oyun durmuş ve 4. kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girme kararı aldı.

Olaylı derbi tatil edildi

Olaylı derbi tatil edildi

Tolga Zengin’le Fenerbahçe taraftarı arasındaki tartışmayı yatıştırmaya çalışan Şenol Güneş’in kafasına yabancı madde isabet etti. Hakemlerin temsilcilerle yaptığı görüşmesinde mücadelenin tatil edilmesine karar verildi.

Karşılaşmada 3 kez sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı oyun durmuş ve 4. kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girme kararı aldı. Alınan karara göre mücadele tatil edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.4.2018 23:30

İLGİLİ HABERLER