Spor
  • 28.8.2016 00:42

Fenerbahçe'nin gözdesi Hakim Ziyech takımına veda etti

Hakim Ziyech Twente'ye veda etti

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Faslı orta saha oyuncusu Hakim Ziyech, 2 yıldır forma giydiği Twente'ye dün akşam veda etti.

24 yaşındaki Ziyech, Twente'nin sahasında Sparta Rotterdam'ı 3-1 yendiği karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından 'Her şey için teşekkürler Twente' anlamına gelen birİngilizce mesaj paylaştı.

Hakim Ziyech'e Fenerbahçe'nin yanı sıra Ajax da talip olmuştu.

Hakim Ziyech Twente'ye veda etti

Enes Ünal ve Hakim Ziyech iş birliği devam ediyor!

Twente'de Hakim Ziyech ve Enes Ünal'ın parlayışı sürüyor. Bu sefer Enes asist yaptı, Hakim Ziyech 2 gol attı.

Hollanda Eredivisie'nin 4. haftasında Twente evinde Sparta Rotterdam ile karşı karşıya geldi. De Grolsch Veste'de oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1'lik skorla kazandı.

Twente'ye galibiyeti getiren goller, 14. ve 59. dakikalarda Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Hakim Ziyech ile 36. dakikada Yeboah'tan geldi. Sparta Rotterdam'ın tek sayısını ise 54. dakikada penaltıdan Brogno kaydetti.

Twente'de Enes Ünal ilk 11'de başladığı maçta 79 dakika sahada kaldı ve Hakim Ziyech'in ilk golünde asisti yapan isim oldu. Enes böylece ligde 3 gol ve 1 asiste yükseldi.

Bu skorun ardından Twente 2. galibiyetini aldı ve 6 puana yükseldi. Sparta Rotterdam ise 2. yenilgisini alarak 6 puanda kaldı.

Eredevisie'nin 5. haftasında Twente deplasmanda Heerenveen ile karşılaşacakken, Rotterdam ise deplasmanda Groningen'e konuk olacak. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 28.8.2016 00:46

İLGİLİ HABERLER