Spor
  • 30.6.2015 21:07

Fenerbahçe'nin Nani'ye teklif ettiği rakam basına sızdı

Fenerbahçe'den Nani'ye çılgın teklif!

Fenerbahçe'de yoğun Luis Nani mesaisi sürüyor. Manchester United cephesi ile bonservis konusundan anlaşan Fenerbahçe, Portekizli yıldızla bir türlü el sıkışamamıştı.Nani, yetkili menajerleri ve avukatları ile bir araya gelen Fenerbahçe'nin transferdeki yetkili isimlerinin, yaptıkları son teklifin detayları ortaya çıktı. Portekiz'in Record gazetesinde yer alan habere göre F.Bahçe 'dolaylı' yoldan da olsa Nani'nin istediği rakama çıktı.

Haberde yer alan bilgilere göre, Portekizli oyuncu Fenerbahçe'den yıllık 5 milyon euro istemişti. Fenerbahçe ise yıllık 3.6 milyon eurodan 4 yıllık bir anlaşma sundu. Bu anlaşmaya maç başına 20.000 euro ücreti de içeren 1,5 milyon euroluk bonuslar eklendi. Bu bonusların içinde Nani'nin 50 maç oynaması halinde 20.000 euro ilave para alacağı detayı yer alıyor. Bu da Nani'nin Fenerbahçe'den bonuslarla beraber 5 milyon euro civarında bir para kazanacağı anlamına geliyor.

Portekiz basını, "Nani, Fenerbahçe'den daha fazla kaçamaz" cümleleri ile anlaşmanın tamamlandığını ve resmi duyurunun yarın (1 Temmuz Çarşamba) yapılacağını ifade etti. Oyuncunun da aynı gün ya da ertesi gün akşam saatlerinde Türkiye'de olacağı belirtildi.

(Sporx)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:35

İLGİLİ HABERLER